Laatste Edits USA Book

Ik ben in de afgelopen zomer vakantie 2 weken bezig geweest om door alle levels van het USA boek te gaan. Invent to Learn with the micro:bit. Er moest nog best veel aangepast worden. Vooral omdat de makecode weer een update heeft gehad en ook micropython een nieuwe update heeft.

Ook controleer ik alle code of het allemaal nog wel werkt. Ook maak ik de code’s opnieuw in de allernieuwste makecode versie, alles komt tenslotte ook in een github te staan.

Het was ook wel erg leuk om er langzaam maar zeker goed door heen te gaan en goed voor ogen te krijgen wat staat nu waar en waarom. Het boek gaat meer dan 250 pagina’s krijgen en het krijgt een hardcover. De cover ziet er al prachtig uit. Op de website van de uitgever staat al een klein stukje tekst en de cover.

Tevens moesten er nog extra foto’s gemaakt worden of andere foto’s gezocht worden bij de projecten die beter laten zien wat we de bedoeling is. Gelukkig heb ik steeds meer dan genoeg foto’s gemaakt bij ieder project. Nu weer afwachten en maar hopen dat het allemaal lukt voor eind september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.