Live Webinar Maleisië

on

Ik was in de zomer al eens gevraagd of ik een live webinar op YouTube wilde doen over de micro:bit. Ik kreeg vorige maand opeens de vraag of dit kon op 28 oktober. Dus dat was even schakelen. Wij een tijd afgesproken en ik was die ochtend vroeg opgestaan zodat ik klaar was met alles. Toen opeens ging de telefoon we gaan live over 10 minuten (ik was de wintertijd vergeten mee te rekenen)….. Gelukkig kon ik met toen ook niet meer zenuwachtig maken en heb ik het gedaan.

Het mooi van zo’n live event is dat het ook direct online staat, je hebt er dan geen omkijken meer naar.

Er werden veel vragen in de chat gesteld en ik kreeg direct de vraag wanneer ik er weer één kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.