Maak een #kaleidoscoop met een micro:bit

Ik heb in mijn mei vakantie heb ik een kaleidoscoop gemaakt met de @octostudio app. Je kunt het hier lezen. Ik dacht toen, dat kan ik ook met pixels maken met de micro:bit. Ik had nog een #ziptile liggen van #kitroniks. En twee spiegeltjes had ik nog van het andere project.

Ik heb eerst de micro:bit geprogrammeerd zodat daar wat beweging in zit, kleuren, en kleuren die verdwijnen. Ik heb hier veel gewerkt met functies zodat je delen eenvoudig kan testen.

Toen de basis code stond, was het verschillende dingen uitproberen en de spiegeltjes veranderen.

@paulinemaas89 You can make a simple #caleidoscoop with a #ziptile from @Kitronik Ltd a #microbit and 2 small mirrors. @Microsoft MakeCode. #creativecoding ♬ Pedro – Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.