Unpack Arcade Shield

Ik zag op internet de arcade shield (23 euro) van Kittenbot voorbij komen waar je de microbit kunt programmeren met de Arcade MakeCode omgeving. Ik heb hem besteld en hij was er binnen 1 week. Ik heb een van de tutorials gemaakt op makecode. En hierna heb ik de code op de micro:bit gezet. Hij deed het niet in een keer (toen dus even op deze site gekeken) en heb ik bij instellingen, about, experiments enabled. Hierna moest ik voor het downloaden kiezen voor dit arcade boardje (N3) en kon ik hem spelen.

Ik heb deze tutorial gemaakt en gespeeld.

Ik merkte dat er meerdere verschillende game controllers zijn voor de Arcade MakeCode. Ik heb ze even naast elkaar gezet op mijn weblogIk heb al eerder de meowbit unpacked.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.